Uitleg

Hypotheken vergelijken

Je kunt hier hypotheken vergelijken op basis van de gemiddelde hypotheekrente en totale rentelast over de rentevaste periode. Dat is de juiste manier om de kosten van hypotheken te vergelijken. In de hypotheekvergelijking worden 134 hypotheken van 28 geldverstrekkers meegenomen.

Deze vergelijking is geen advies

Deze hypotheekvergelijking is geen persoonlijk hypotheekadvies. Het is bedoeld als eerste verkenning en om jou te bewust te maken van het belang van vergelijken op basis van de gemiddelde rente over de rentevaste periode. Maar je moet ook de voorwaarden betrekken in de hypotheekvergelijking. Vraag daarom altijd een hypotheekadvies aan. Wij kunnen jullie helpen met een goede vergelijking van hypotheken. Wi zorgen ervoor dat jij de beste hypotheek kiest.

Gegevens van je hypotheek

Vul de gegevens van je hypotheek in. Maak de vergelijking ook eens opnieuw met een lager hypotheekbedrag. Daarmee verlaag je hypotheek / waarde - verhouding (HWV), de verhouding tussen het hypotheekbedrag en de waarde van je huis, waardoor de hypotheekrente mogelijk lager wordt. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is niet altijd mogelijk. Als je een advies aanvraagt, kunnen wij je vertellen of NHG voor jou mogelijk is.

Gegevens hypotheekvergelijking