Over hypothekenvergelijken.nl en Arvera

Ik ben Frank Rutten, financieel adviseur en eigenaar van Arvera. Sinds 1997 helpen we mensen met financieel advies. En met de aanvraag van financiële producten, zoals hypotheken en levensverzekeringen. Het maakt ons niet uit wat je beroep is. Of je nu administratief medewerker, verpleegster, docent, business manager, data scientist, psychologe, advocaat of arts (al dan niet in opleiding) bent. Of misschien heb je nu geen werk of ben je met pensioen. Als jij financieel advies nodig hebt, of een financieel product wilt afsluiten, dan helpen we je graag!

Waarom doen we dit?

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met financiële informatie en adviezen die ze begrijpen. Maar ook met het zo eenvoudig en voordelig mogelijk afsluiten van een financieel product. Met of zonder advies. Soms is advies niet nodig. Maar in veel gevallen is advies verstandig of zelfs noodzakelijk. Als je een hypotheek afsluit dan vinden wij het altijd verstandig om een persoonlijk advies aan te vragen. Want er zijn meer zaken waar je rekening mee moet houden dan waar jij aan denkt of waarover jij gehoord en gelezen hebt.

Wat heb jij eraan?

We zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en om het proces van financieel advies en aanvragen van financiële producten steeds efficiënter te maken. Zodat de kosten zo laag mogelijk zijn en jij daar voordeel van hebt. Een persoonlijk advies hoeft niet altijd een volledig advies te zijn. Wij denken altijd met je mee en maken het advies op maat afhankelijk van wat jij nodig hebt. Zodat de kosten voor advies ook afgestemd zijn op jouw situatie en behoeften. Deze website hebben we gemaakt om jou bewust te maken hoe je hypotheken moet vergelijken. En dat verkeerd vergelijken jou duizenden euro's teveel kan kosten. Je krijgt op die manier een goede indruk van de verschillen tussen de hypotheken. Dat is een goede basis van een persoonlijk advies waarbij we nog veel meer kenmerken meenemen in de vergelijken. En uiteraard met jouw persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt.

Wat kun je met deze website?

Met deze website kun je zelf de kosten van hypotheken vergelijken op de juiste manier. Niet alleen op basis van de hypotheekrente aan het begin van de looptijd. Want als jij vergelijkt op de verkeerde manier en alleen kijkt naar de laagste rente aan het begin dan kan jou dat duizenden euro's teveel kosten. Je kunt vergelijken op basis van gemiddelde rente en de totale rentelast over de rentevaste periode. Dat is juiste manier om de kosten van hypotheken te vergelijken. De vergeljiking die je zelf kunt maken is een eerste verkenning van de verschillen.Het is bedoeld om jou bewust te maken wat het risico is als je zelf hypotheken vergelijkt zonder te kijken naar alle belangrijke kenmerken. Na de vergeljiking kun je een persoonlijk advies aanvragen. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt.

Veel plezier met de vergelijking van hypotheken. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Zodat jij zeker de juiste beste hypotheek vindt.

Frank Rutten

Arvera